Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών στη Ρόδο

Στις 17-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τρεις γυναίκες υπήκοοι Νιγηρίας γιατί διαπιστώθηκε ότι εκδίδονταν σε περιοχή της πόλης της Ρόδου και συντάχθηκαν σε βάρος τους εκθέσεις αρχής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

Στις 16-07-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω  ένας 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκάνησου με ποινής κάθειρξης -5- ετών για σωματεμπορία.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπές στην Κω

Στις 16-7-2015 το πρωί συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω σε παραλία στην πόλη της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 33 ετών γιατί από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα από λουόμενους. Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν -7- κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ανδρικά – γυναικεία πορτοφόλια και αλλά αντικείμενα – αξεσουάρ η προέλευση των οποίων ερευνάται. Επίσης ένα από τα ανευρεθέντα κινητά τηλέφωνα διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρεθεί προ ημερών από αλλοδαπή και αφού αναγνωρίστηκε της αποδόθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για άγρα πελατών στην Κω

Στις 16-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 51χρονος ημεδαπός, γατί παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.