Την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι εύχονται και προσεύχονται για τη ζωή του 19χρονου υιού του, εξέφρασε σήμερα μιλώντας στην Black Monday.gr, ο πατέρας του 19χρονου παιδιού, που παραμένει σοβαρά νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο 19χρονος, για τη σωτηρία του οποίου, προσεύχεται όλο το νησί της Ρόδου, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από τον τραυματισμό του, που προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα που εκδηλώθηκε στο νησί της Ρόδου. Ο 19χρονος, επέβαινε σε μηχανάκι, το οποίο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.  Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα εκδηλώθηκε στις 10 το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, επί της Δενδρινού και Γρηγορίου Ε’. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του νεαρού. Ο 19χρονος, παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου, με την κατάστασή του να κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη και σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί δίδει καθημερινό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα (!) Η Black Monday.gr, εύχεται ότι καλύτερο στην οικογένεια του 19χρονου, ελπίζοντας στη διάσωση και ανάρρωση του. Το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, ενεργεί προανάκριση, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια εκδήλωσης του τροχαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.