ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ

Η Βουλή απόψε το βράδυ, επικύρωσε την απόφαση της κυβέρνησης να προσφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία προκειμένου να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός επί των απαιτήσεων των δανειστών, την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Πάτμου προσκαλεί τον κάθε συμπατριώτη μας να μην ενδώσει στην τρομοκρατία, να αποφασίσει κυρίαρχα και με αξιοπρέπεια: Να βροντοφωνάξει με την ψήφο του «ΟΧΙ» στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και στην υπογραφή νέου μνημονίου.
ΟΧΙ στην συνέχιση της φτωχοποίησης του λαού μας
ΝΑΙ στην Ευρώπη των λαών
ΟΧΙ στην Ευρώπη των εκβιαστών
Καλούμε τα μέλη της Οργάνωσης, τους φίλους αλλά και κάθε δημοκράτη συμπατριώτη που πιστεύει μαζί μας ότι ήρθε η ώρα να στείλουμε το ΟΧΙ μας στα αντιδραστικά νεοφιλελεύθερα κέντρα της Ευρώπης, να έρθει μαζί μας, να σχεδιάσουμε από κοινού την δράση μας μέχρι την Κυριακή του δημοψηφίσματος την Κυριακή, 28/6 στις 11 το πρωί στην αίθουσα ενορίας Προδρόμου.

«Ελληνίδες, Έλληνες
Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή από τη μεριά μας  μιας αυστηρής και ταπεινωτικής λιτότητας δίχως τέλος και χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει.

Στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα, να απαντήσουμε με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Η Ελλάδα τόπος που γέννησε τη δημοκρατία να στείλει μια ηχηρή απάντηση δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια κοινότητα.
Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο και αν είναι αυτό.

Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα τιμά την ιστορία της πατρίδας μας και θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας σε ολόκληρο τον κόσμο».

Αλέξης Τσίπρας
(από το διάγγελμα του στον ελληνικό λαό)

Πάτμος, 28 Ιουνίου 2015
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΜΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.