Πρωταγωνίστρια η Σύμη, στο νέο βιβλίο Α. Κορινθίου και Δ. Μαραβέλια!

Νέο βιβλίο στα … σκαριά με Αναστασία Κορινθίου και Δικαία Μαραβέλια

Το «Ποτέ μη λες για πάντα» ταξίδεψε στη Σύμη

Στην ακριτική και γοητευτική Σύμη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και της παράδοσης, ταξίδεψε το «Ποτέ μη λες για πάντα» της Αναστασίας Κορινθίου, φανερά αλατισμένο από την αλμύρα της θάλασσας, αλλά και ιδιαίτερα γευστικό, γεμάτο από ζωή.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 2

Η Αναστασία Κορινθίου, η συγγραφέας του «Για την καρδιά ενός αγγέλου», παρουσίασε στη Σύμη το νέο της μυθιστόρημα που έχει εκδοθεί από την «Άνεμος Εκδοτική» και ήδη έχει γίνει best seller.

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου 2015, η Δικαία Μαραβέλια, η νέα συνεργάτης και εν δυνάμει συγγραφέας της Αναστασίας Κορινθίου, την υποδέχθηκε στο Iapetos Village στη Σύμη και εκεί παρουσία πλήθους κόσμου, παρουσίασαν το νέο βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου, καθώς και την επικείμενη συγγραφική τους συνεργασία.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 3

Η Αναστασία Κορινθίου, μαζί με την Δικαία Μαραβέλια, όπως αποκαλύπτουν στο Black Monday.gr, το νέο τους βιβλίο, θα αφορά σε δύο γυναίκες, δύο ιστορίες που η μοίρα κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα τις ενώσει.

«Γράφω πρώτη φορά. Για μένα αυτή η συνεργασία είναι κάτι πρωτόγνωρο», μας λέει η Δικαία Μαραβέλια, που όπως εξηγεί, περιμένει με ανυπομονησία κάθε φορά το κομμάτι της μίας ιστορίας, για να συνεχίζει το γράψιμο της δικής της ιστορίας. «Να γράψω ένα βιβλίο για μένα ήταν κάτι πολύ καινούργιο. Τρόμαξα όταν η Αναστασία μου έκανε την πρόταση. Δεν ήξερα εάν μπορώ να ανταποκριθώ», κατέληξε η Δικαία Μαραβέλια.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 1

Το νέο βιβλίο με την υπογραφή της Αναστασίας Κορινθίου και της Δικαίας Μαραβέλια, αναμένεται – πρώτα ο Θεός – να κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Προς το παρόν απολαύστε το «Ποτέ μη λες για πάντα», που σίγουρα αξίζει τον κόπο…!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΒΙΒΛΙΑ

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.