ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                   

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

        Για τη καινούργια σχολική χρόνια που ξεκινάει σήμερα με όνειρα και ελπίδες, εύχομαι στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και κηδεμόνες πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

         Αγαπητοί μου μαθητές, στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

         Ο καθένας από όσους που από σήμερα στέκονται δίπλα σας έχει κάτι να σας δώσει. Οι γονείς σας την αγάπη και τη φροντίδα τους , οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σας τη γνώση και το μεράκι τους. Εσείς βάλτε στόχους μεγάλους δοκιμάστε τις δυνάμεις του μυαλού και του κορμιού σας, προοδέψτε και κερδίστε ότι καλύτερο για τη ζωή.

         Ο  Δήμος μας  αλλά και εγώ ο προσωπικά ως Δήμαρχος και γονιός νοιώθουμε τη μεγάλη ευθύνη, απέναντι στα παιδιά της Λέρου και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ούτως ώστε τα σχολεία που θα σας φιλοξενήσουν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και τα έργα συνεχίζονται για να νιώθετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

         Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δυναμισμό, δημιουργικότητα, επιτυχίες και πρωτιές σε όλους τους τομείς.

Ο  Δήμαρχος  Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.