ΤΡΙΓΩΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣτα εγκαίνια της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Greek Tourism Expo, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, βρέθηκε η νέα Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη. Η έκθεση, διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και κατά τη διάρκειά της, η κ. Τριγώνη, περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών, πραγματοποιώντας σωρεία ουσιαστικών επαφών.

Η νέα Γραμματέας Τουρισμού Γιώτα Τριγώνη, πραγματοποίησε με αυτό τον τρόπο την πρώτη επίσημη εμφάνισή της από την ανάληψη των καθηκόντων της, συνοδευόμενη από την Μαρία Αγγέλου και τον Γιώργο Παλιούρα, επίσης στελέχη της νέας Γραμματείας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Μία παρουσία ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας με δεδομένη τη συμμετοχή στην έκθεση Περιφερειών, Δήμων, Φορέων, Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων. Η επίσημη τουριστική έκθεση της Αθήνας, που επιδιώκεται να αποσπά τις καλύτερες δυνατές κριτικές, αποτελεί σημείο συνάντησης των ανθρώπων του τουρισμού.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Μαρία Αγγέλου:

ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ«Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, πριν λίγες μέρες, καλεσμένη του δημάρχου Θήρας Αναστασίου Νικόλαου Ζώρζου, για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του δήμου ‘Σαντορίνη προορισμός όλο το χρόνο’ βρέθηκε η Μαρία Αγγέλου, αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Κατά  την παρουσία της τόνισε την σημασία της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και τους χειμερινούς μήνες, δηλώνοντας ότι είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα και της Γραμματείας Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Υπουργείου Τουρισμού. Εξήρε, μάλιστα, την πρωτοβουλία του δήμου Θήρας που θα αποτελεί πλέον παράδειγμα.

Παραβρέθηκε επίσης χθες στα εγκαίνια της 2ης διεθνούς έκθεσης GREEK TOURISM Expo, που διοργανώθηκε στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εμφάνιση αυτή έγινε στα πλαίσια της επίσημης πρώτης της Γραμματείας Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  αποτελουμενη από τους Γιώτα Τριγώνη, Αγγέλου Μαρία και Γιώργο Παλιούρα στο πλάι της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, η οποία εγκαινίασε και την έκθεση.

Στην έκθεση η Μαρία Αγγέλου με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκε στα περίπτερα των εκθετών της Δωδεκανήσου, που ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και σε αυτό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

One Response

  1. Anna

    Συγχαρητήρια στην κυρία Τριγωνη ,ειναι το αυριο στην πολιτική μας.εχουμε ανάγκη απο ανθρώπους αναγνωρίσιμους με μόρφωση και παιδεία.

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.