Καταδίωξη στην Τήλο για 2 διακινητές και 58 μετανάστες 
Δύο αλλοδαποί διακινητές ( 27 και 29 ετών αντίστοιχα) και (58) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, στην παραλία “ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΓΗΣ” νοτιοδυτικά  ν. Τήλου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης, απέπλευσε για την περιοχή το Τ/Χ “ΣΠΙΖΑΕΤΟΣ” Τ.Ρ. 485 στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της οικείας Λιμενικής  Αρχής το οποίο εντόπισε ύποπτο Ι/Φ σκάφος να απομακρύνεται.
Ακολούθησε καταδίωξη  και ακινητοποίηση του ανωτέρω ιστιοφόρου, όπου οδηγήθηκε στο λιμένα “ΛΙΒΑΔΙΩΝ” ν. Τήλου.
Από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί διακινητές  και οι πενήντα οκτώ (58) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί.
Καταδίωξη και για ακόμη 47 μετανάστες 
Ένας 63χρονος διακινητής και (47) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απογευματινές ώρες χθες, στην παραλία “ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΓΗΣ” νοτιοδυτικά  ν. Τήλου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης, απέπλευσαν για την περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  καθώς και το Τ/Χ “ΣΠΙΖΑΕΤΟΣ” Τ.Ρ. 485 στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της οικείας Λιμενικής  Αρχής, τα οποία εντόπισαν ύποπτο Θ/Γ σκάφος να απομακρύνεται.
Ακολούθησε καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του  Θ/Γ σκάφους στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά λόγω υπερθέρμανσης των μηχανών, ενώ στη συνέχεια βυθίστηκε.
Ο 63χρονος κυβερνήτης και διακινητής  του ανωτέρω Θ/Γ συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο λιμένα “ΛΙΒΑΔΙΩΝ” ν. Τήλου με το  “ΣΠΙΖΑΕΤΟΣ”.
Από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι σαράντα επτά  (47) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί

Leave a Reply

Your email address will not be published.