Στα … μαλακά, έπεσαν δύο ανήλικοι κάτοικοι Αρχαγγέλου, που είχαν πυροβολήσει τρεις φορές στο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου! Οι ανήλικοι την έβγαλαν καθαρή, αφού το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ρόδου, αποφάσισε ο μεν πρώτος να τιμωρηθεί με 320 ώρες παροχής κοινωφελούς εργασίας και ο δεύτερος με 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Οι κατηγορούμενοι, 16 και 17 ετών, Έλληνας και αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης των αδικημάτων, δηλαδή το 2013, κατηγορούνταν κατά περίπτωση για παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος, άμεση συνέργεια σε διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που κινδυνεύει για κοινό όφελος.

Ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται συγκεκριμένα, με επαναληπτική καραμπίνα να πυροβόλησε τρεις φορές από ύψωμα και από απόσταση 142,2 μέτρων από το πίσω χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, το σταθμευμένο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ! Αποτέλεσμα να προκληθεί διαμπερής οπή.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να ήταν μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο κατά την τέλεση του αδικήματος, ενώ μαζί έκρυψαν την καραμπίνα, μετά τη διάπραξή του. Το όπλο το έκρυψαν κάτω από ένα στρώμα 50-100 μέτρα από το σημείο βολής.

Την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος Νικήτας Μπόλκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.