ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Συλλυπητήρια Επιστολή

     Πολλά από τα σημερινά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, είχαμε τη τύχη και τιμή να γνωρίσουμε έναν εξαίρετο άνθρωπο και Εισαγγελικό Λειτουργό και τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Με την ιδιότητα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που κατείχε, έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν τον πυροσβέστη και εν γένει το πυροσβεστικό σώμα.

     Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος ήταν ένα άνθρωπος που αγαπούσε και τιμούσε με την εμπιστοσύνη του τα Σώματα Ασφαλείας, γι’ αυτό η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή και ο ίδιος έτοιμος να ακούσει τα προβλήματα μας και με τις παρεμβάσεις του να δώσει άμεσες λύσεις.

     Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου, θα ήθελε με την παρούσα να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος και να ευχηθεί ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής.

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                                 Ο Πρόεδρος

 

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                                        Χατζηκυριάκος Ιωάννης

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.