Καπνούς φέρεται να βγάζει ο πρόεδρος της κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, ο οποίος είναι πυρ και μανία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Φανών πάτερ Κώστα Χατζημιχάλη. Η αιτία της «μάχης», η απόφαση του προέδρου να καλέσει για την εκτέλεση εργασιών στο σχολείο της περιοχής (βάψιμο) εργάτες που δραστηριοποιούνται εκτός της κοινότητας. 

ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ«Στις Φάνες υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά και ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε θα έπρεπε να τους στηρίξουμε. Δεν γίνεται για χορηγίες – προσφορές, να απευθυνόμαστε σε αυτούς και μετά όταν πρέπει να τους δώσουμε ένα μεροκάματο, να καλούμε άλλους», δήλωσε, μιλώντας στο Black Monday.gr, ο πρόεδρος των Φανών Βασίλης Νικολίτσης.

Η απόφαση καταγγέλλεται ότι ελήφθη χωρίς την ενημέρωση του συνόλου των μελών του Συλλόγου, παρότι ο Σύλλογος θα πληρώσει για την εκτέλεση των εργασιών στο σχολείο. Ο πρόεδρος των Φανών συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να πάρει θέση για το ζήτημα, διότι φαίνεται να δέχτηκε παράπονα από τους κατοίκους και γι’ αυτό θεωρεί υποχρέωσή του να ξεκαθαρίσει ότι δεν γνώριζε για την ενέργεια αυτή που αφορά στο βάψιμο του σχολείου.

Πηγή: Black Monday.gr 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.