Το κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει, γι’ ακόμη μία φορά, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, τα μέλη του οποίου προχωρούν στον εξοπλισμό ιατρείου στη φυλακή της Κω, ύστερα από ενημέρωση που είχε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, οι κρατούμενοι που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, εξετάζονται στην καρέκλα του γραφείου του διευθυντή!

ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, ξεκίνησε την προσφορά του στη φυλακή της Κω, πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε και μοίρασε για πρώτη φορά πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης στο σύνολο των κρατουμένων. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Νίκος Φουτούλης, μιλώντας στο Black Monday.gr, κρατούμενοι δεν είχαν ούτε σαπούνι να πλυθούν ή μία τηλεκάρτα για να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους.

«Τέτοιες καταστάσεις, ότι και εάν έχει κάνει ένας άνθρωπος, προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», αναφέρει ο κ. Νίκος Φουτούλης, ανακοινώνοντας ότι σε συνεδρίαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, θα εγκριθεί ο εξοπλισμός ιατρείου στη φυλακή της Κω, δωρεά των φαρμακοποιών.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.