ΓΑΜΟΣ ΡΟΔΟΣ ΦΡΙΝΤΟΜΜερικούς μήνες μετά το γάμο του με την Ροδίτισσα ηθοποιό Μαρίνα Σαμάρκου, ο Αντώνης Κρόμπας, ο τηλεοπτικός «Φρίντομ» της σειράς «Συμμαθητές» του Ant1 ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς! Ο «Φρίντομ» που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Μαύρα Μεσάνυχτα», συνοδεύεται πλέον από την εγκυμονούσα Ροδίτισσα σύζυγό του Μαρίνα Σαμάρκου.

Ο Αντώνης Κρόμπας, όπως είναι ήδη γνωστό, παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του Μαρίνα Σαμάρκου Ροδίτισσα ηθοποιό. Ο γάμος του, είχε γνωστοποιηθεί μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο οι ίδιοι, όσο και η κουμπάρα τους Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Στους «Συμμαθητές» ο 41χρονος Φρίντομ, υποδύεται έναν άνθρωπο του οποίου οι γονείς πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα όταν ήταν έφηβος. Ο ΦΡΙΝΤΟΜ κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία και ζει από αυτή. Δεν εργάστηκε ποτέ. Περνάει τον περισσότερο καιρό του στο παλιό πατρικό σπίτι, το οποίο δεν συντηρεί καθόλου. Από τότε που έχασε τους γονείς του ζει με τον ΔΙΟΝΥΣΗ, τον οικονόμο του σπιτιού, με τον οποίο έχει μια σχέση αγάπης-μίσους.

ΓΑΜΟΣ ΡΟΔΟΣ ΦΡΙΝΤΟΜ

ΓΑΜΟΣ ΡΟΔΟΣ ΦΡΙΝΤΟΜ 2

ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ

ΦΡΙΝΤΟΜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.