Ώρες απίστευτης αγωνίας πέρασαν γονείς και συγγενείς 72 μαθητών Λυκείου από τη Ρόδο, οι οποίοι βρίσκονταν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη γαλλική πρωτεύουσα

Σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση βρέθηκαν οι οικογένειες 72 μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία», μόλις έμαθαν εμβρόντητοι ότι στο Παρίσι όπου βρίσκονταν τα παιδιά τους είχαν γίνει οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Μη ξέροντας τι ακριβώς έχει γίνει και με τις αντικρουόμενες πληροφορίες που έφθαναν από τα διεθνή μέσα, οι γονείς των παιδιών πραγματικά δεν ήξεραν τι να κάνουν, περνώντας ώρες αγωνίας μέχρι να καταφέρουν να έχουν κάποιο νέο τους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Ροδιακή, τα παιδιά βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τους στο Παρίσι, και τελικά κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους και να επιβεβαιώσουν ότι όλα πήγαιναν καλά.

Από σύμπτωση πάντως αρκετοί από τους μαθητές δεν βρίσκονταν στο γήπεδο που έγιναν οι βομβιστικές επιθέσεις, καθώς οι καθηγητές τους τούς είχαν απαγορεύσει να πάνει στο φιλικό Γαλλίας-Γερμανίας, λόγω του ότι θα υπήρχε πολύς κόσμος.

Η επίσκεψή τους στο Παρίσι συνεχίζεται ενώ η επιστροφή τους θα γίνει στην Ρόδο την Τετάρτη βάσει του προγράμματός τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply

Your email address will not be published.