ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΤο φως και τα χρώματα ενώνουν… Χρώματα φιλίας, ζωής, έρωτα. Ενώνουν και κατευθύνουν, οδηγώντας στη Ρόδο 40 διάσημους ζωγράφους από τη γειτονική Τουρκία, οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στο νησί του ήλιου, του φωτός, του έρωτα και της γαλήνης. 

Ο γνωστός γκαλερίστας Cem Άγγελος Ustener και η Αναστασία Κορινθίου, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί από τις 26 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2015, στο Κατάλυμα της Γλώσσας της Αγγλίας, που βρίσκεται στην πλατεία Μουσείου της Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.00. Η έκθεση διοργανώνεται με τη στήριξη του Συλλόγου Διατήρησης Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου.

Μουσική, λουλούδια, τέχνη, γνώση και πολιτισμός, συνδυάζονται άψογα και παρουσιάζονται μέσα από μία εξαίρετη έκθεση, σε ένα ιστορικό χώρο και με άρωμα Αιγαίου. Σαράντα καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τον κόσμο όπως τον ονειρεύονται και τον παρουσιάζουν μαζί με ένα coctail party, το οποίο θα παρατεθεί προς τιμήν των παρευρισκομένων. 

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.