Σήμερα στις 15.30, θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Ροδίτη, που χάθηκε ύστερα από μηνιαία μάχη που έδινε ενάντια στο θάνατο. Η κηδεία του 19χρονου, η απώλεια του οποίου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, θα τελεσθεί σήμερα στις 15.30 στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη Ρόδου. 

Η προσπάθεια του 19χρονου νεαρού, είχε τραγικό τέλος, αφού παρότι νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, δίδοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικώς δεν κατάφερε να νικήσει το θάνατο.

Ο νεαρός Ροδίτης, είχε τραυματιστεί σοβαρά το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο ατύχημα που είχε προκληθεί στη Ρόδο. Ο 19χρονος, επέβαινε συγκεκριμένα, σε μηχανάκι, το οποίο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Το σοβαρό τροχαίο, είχε εκδηλωθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, επί της Δενδρινού και Γρηγορίου Ε’. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του νεαρού, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι νωρίς το μεσημέρι της 21ης Μαρτίου 2016, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το παιδί, για το οποίο προσευχόταν όλη η Ρόδος, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και όλοι ήλπιζαν ότι τα είχε καταφέρει. Περίμεναν ένα θαύμα (!) Δυστυχώς όμως, ο 19χρονος Ροδίτης, χάθηκε γύρω στη 13.00 της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2016.

Η Black Monday.gr, συγκλονισμένη, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του νεαρού παιδιού που έφυγε άδικα, ελπίζοντας πως θα κοσμήσει τον ουρανό ως άγγελος. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.