ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ  ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Το Τοπικό Παράρτημα του Ινστιτούτου  Λαϊκού Πολιτισμού  Καρπάθου του  Τμήματος Φιλολογίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα διεξαχθεί  Σεμινάριο Μεθοδολογίας, Συλλογής και Μελέτης   Πρωτογενούς  Λαογραφικού Υλικού στην Κάρπαθο στις 13 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα:  «Το Ινστιτούτο Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει, ότι θα διεξαχθεί Σεμινάριο Μεθοδολογίας, Συλλογής και Μελέτης Πρωτογενούς Λαογραφικού Υλικού, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00-20.00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Καρπάθου. Στο Σεμινάριο θα διδάξει ο Καθηγητής Λαογραφίας και Διευθυντής του Ινστιτούτου Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης.

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Καρπάθου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, που πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: institoutokarpathou@gmail.com.

Ανακοινώνεται, επίσης ότι τον εφετινό Νοέμβριο του 2015 δε θα γίνει τελικά ο τρίτος Kύκλος Λαογραφικών Μεταπτυχιακών Μαθημάτων του Ινστιτούτου λόγω των capital controls. Τα μαθήματα του Ινστιτούτου θα πραγματοποιηθούν κανονικά το Φθινόπωρο του 2016. Αναλυτική ανακοίνωση θα εκδοθεί τον προσεχή Μάρτιο.»

                                                      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.