ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Ο Δήμαρχος ταξίδεψε στη Ρόδο και στην Αθήνα για να διεκπεραιώσει εργασίες του Δήμου. Στη Ρόδο είχε συνάντηση με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου κατέθεσε τις μελέτες για τον βιολογικό καθαρισμό και την επισκευή του Δημοτικού Γηπέδου. Επίσης είχε συνάντηση στην Περιφέρεια για θέματα που αφορούν το συγκοινωνιακό εντός του νησιού.

Στην Αθήνα είχε πολύωρη συνάντηση με τεχνικούς συμβούλους για την τελική κατάρτιση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού. Για τα τεχνικά θέματα που αφορούν την αφαλάτωση είχε συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρίας που παρέχει τεχνική υποστήριξη στην ΔΕΥΑΝ για την συντήρηση των μονάδων αφαλάτωσης. Επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιρειών που ενδιαφέρονται για τα Δημοτικά Ιαματικά Λουτρά. Επισκέφθηκε τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζή όπου του κατέθεσε το δεύτερο μέρος του πορίσματος που αφορά τα οικονομικά του Δήμου. Την Τρίτη 1-12-2015 έλαβε μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με θέμα τα οικονομικά του Δήμων.

Στη Ρόδο όπως και στην Αθήνα ο Δήμαρχος είχε ανοικτές συγκεντρώσεις στους Νισύρικους συλλόγους όπου παρουσίασε το έργο της νέας δημοτικής αρχής της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ) για το πρώτο χρόνο στο πηδάλιο του Δήμου Νισυρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.