Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης με την ευκαιρία συμπλήρωσης δέκα ετών από τον θάνατο του Ήρωα Σμηναγού ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, που συνδιοργανώνουν η Πολεμική Αεροπορία, ο Δήμος Καρπάθου και ο Δήμος Χανίων τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στην Κάρπαθο, θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γραμματέας της Π.Ε. του Κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου γνωστοποιεί την επίσκεψη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη Λευτέρη και των Τομεαρχών Φορολογικής Πολιτικής Βουλευτή Ημαθίας κ. Βεσσυρόπουλο Απόστολου, Τουρισμού και Βουλευτή Σερρών κας Αραμπατζή Φωτεινής και Ναυτιλίας Βουλευτή Ευβοίας κ. Κεδίκογλου Σίμου την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 17.00, στη Ρόδο.

Μετά την ψήφιση των εξαθλιωτικών μέτρων για την Ελληνική κοινωνία από την ανάλγητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει έναν διάλογο με την κοινωνία προκειμένου να συντάξει μαζί της ένα νέο σύμφωνο αλήθειας. Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και τις ιδέες να αναστρέψουμε την κατηφορική πορεία.

Στις 30/5/2016 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων των νησιών μας και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου Αυγενάκη Λευτέρη καθώς και των κομματικών Τομεαρχών, Φορολογικής Πολιτικής κου Βεσσυρόπουλο Απόστολου, Τουρισμού κας Αραμπατζή Φωτεινής και Ναυτιλίας κου Κεδίκογλου Σίμου με σκοπό την κατάθεση απόψεων και προτάσεων για θέματα αρμοδιότητας τους καθώς και για τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας .

Μετά το πέρας της συνάντησης και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και οι Θεματικοί Τομεάρχες, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.