ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΣΟ 20χρονος Κώος Άγγελος Γκανάσος, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και χρειάζεται τη στήριξη μας. Τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, έξω από το νέο στάδιο Ανταγόρας, ο νεαρός Κώος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα με το δίκυκλο του.

Αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στην Αθήνα, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αυτή τη στιγμή ο Άγγελος βρίσκεται στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο (…), σε κώμα, όπου πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για να μπορέσει να ανταποκριθεί.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό του. Ο Άγγελος είναι μόλις 20 ετών και χρειάζεται την βοήθεια μας. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και το νοσοκομείο ζητά καθημερινά έξοδα για την εξετάσεις του και την ιατρική του περίθαλψη. Στηριζόμαστε στην ανθρωπιά σας και γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα.

Όσοι μπορούν, θέλουν και έχουν τη δυνατότητα (ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάμε σήμερα) να βοηθήσουν υπάρχει λογαριασμός, όπου μπορεί να κατατεθεί ένα συμβολικό ποσό.

ΓΚΑΝΑΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Τράπεζα Eurobank 0026-3278-71-0100127632

GR1702632780000710100127632

ΣΤΑΥΡΟΣ*Τα όσα περιγράφονται στην ανακοίνωση φέρουν την ευθύνη των συντακτών και σε καμία περίπτωση της ηλεκτρονικής εφημερίδας blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.