Παρελθόν θα αποτελέσει, σύντομα, η Συγγρού – Το νέο κτίριο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 62

Το πρώτο βήμα για το «συμμάζεμα» των οικονομικών της ΝΔ, που είχε εξαγγείλει ο νέος πρόεδρος της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγινε σήμερα, με την υπογραφή της μετακόμισης των κεντρικών γραφείων του κόμματος από τη λεωφόρο Συγγρού, στην Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μετακομίσει σε νέο κτίριο, στον αριθμό 62 της οδού Πειραιώς.

Το κτίριο που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» της ΝΔ χτίστηκε το 1989 και στο παρελθόν στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας JVC. Η επιφάνεια του τριώροφου κτιρίου φθάνει τα 2.500 τετραγωνικά μέτρα.

«Σήμερα υπογράψαμε και η ΝΔ σύντομα θα μετακομίσει σε νέο κτίριο! Είναι το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση και τη μείωση λειτουργικών δαπανών που οφείλουμε να κάνουμε» έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση με την εξής φωτογραφία:

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε δημοσίως ότι, από 95.000 ευρώ ενοίκιο, που πλήρωνε μέχρι τώρα, η ΝΔ θα πληρώνει μόλις 9.800 ευρώ το μήνα.

Το κτίριο που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΝΔ

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.