Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις Μητροπόλεων της περιοχής μας παρευρέθηκε στις 14/8/2015 στη Πάρο για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας  της Εκατονταπυλιανής.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ

Κατά την παρουσία του στο νησί είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, το δήμαρχο του νησιού, κ. Κωβαίο Μάρκο, τον ΄Επαρχο κ. Μπιζά και δημοτικούς συμβούλους.

Στη συνέχεια μετέβη στη Τήνο, όπου στις 14/8 το απόγευμα παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για το αντιτορπιλικό «ΕΛΛΗ» που βυθίστηκε από άνανδρη επίθεση ιταλικού υποβρυχίου το Δεκαπενταύγουστο του 1940 .

Έπειτα παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή της Μεγαλόχαρης στη Τήνο λειτουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Δωρόθεου Β΄ και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου , του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, των τοπικών αρχών, επισήμων και πλήθος κόσμου , συμμετείχε στη λιτάνευση της ιεράς και θαυματουργής εικόνας .

Κατά την επιστροφή του στη Ρόδο προσκύνησε στη Παναγία της Κρεμαστής και παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις .

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου απέδειξε ότι η ορθόδοξη πίστη μας αποτελεί διαχρονικά την ελπίδα και δίνει δύναμη στο λαό μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.