Η κα Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όρισε τακτική δικάσιμο και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο 42χρονος Ελβετός, που κατηγορείται για το θάνατο της 37χρονης τουρίστριας, στην παραλία Τραουνού της Ρόδου. Ο 42χρονος, συνελήφθη ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η Εισαγγελέας διέταξε ακόμη, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Πταισματοδίκη Ρόδου, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Στη συνέχεια η δικογραφία θα επιστρέψει και πάλι στην Εισαγγελέα, η οποία θα προσδιορίσει τις κατηγορίες σε βάρος του 42χρονου.
Η νεκρή 37χρονη 
Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, διενεργούσε έρευνα για τον εντοπισμό της 37χρονης στην παραλία Αφάντου της Ρόδου. Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε κομματισμένη, είχε πάει για κολύμπι στην παραλία Τραουνού και τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου. Στις έρευνες συμμετείχε και Super Puma της πολεμικής αεροπορίας. Η σορός της 37χρονης γυναίκας εντοπίστηκε κομματιασμένη στην παραλία, αφού η ίδια φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο από ιδιωτικό σκάφος.

Πηγή: Black Monday.gr
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.