Στη σύλληψη ενός 35χρονου Ροδίτη, προχώρησαν πριν από μερικά λεπτά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Black Monday.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού, με τη συνδρομή του διοικητή, ύστερα από την απόφαση του 35χρονου να εκτοξεύσει φιάλες υγραερίου σε βάρος του κτιρίου, των αστυνομικών και όλων όσων μπορεί να περνούσαν από το σημείο. 

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2015, κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, o 35χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος που μετέφερε φιάλες υγραερίου, ακινητοποιήθηκε από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι του ζήτησαν να σταθμεύσει το όχημά του, προκειμένου να του γίνει ένας τυπικός έλεγχος. Οι αστυνομικοί φέρονται να του ζήτησαν να μεταφερθεί κοντά στο Α.Τ. Ιαλυσού, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων επί της εθνικής οδού Ρόδου – Αεροδρομίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο 35χρονος κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να πετάει τις 8 με 10 φιάλες υγραερίου στον αέρα, με κατεύθυνση το κτίριο του Α.Τ. Ιαλυσού, τους αστυνομικούς και όλους όσοι πιθανώς περνούσαν από το σημείο.

Ο 35χρονος άνδρας, εκτός ελέγχου και φανερά οργισμένος, όπως τον περιγράφουν, εκτόξευε τη μία φιάλη μετά την άλλη, και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τις ξεπεράσουν – προσπεράσουν, ώστε να προχωρήσουν στη σύλληψή του. Ο διοικητής του Α.Τ. Ιαλυσού, μαζί με δύο αστυνομικούς, τον ακινητοποίησαν, ενώ στο σημείο έφτασε και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση τυχόν πυρκαγιάς.

Ο 35χρονος Ροδίτης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, που περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – αδικήματα όπως αυτό της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά δημοσίου κτιρίου, αντίσταση κατά της αρχής, κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς κτλ. Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του 35χρονου κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η δικογραφία αφού σχηματιστεί θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.