Με την υπόθεση αποπλάνησης δύο ανήλικων παιδιών για την οποία κατηγορούνται η 39χρονη μητέρα τους και ένας 69χρονος, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση του Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω. Τα γεγονότα της υπόθεσης φέρονται να διαδραματίστηκαν το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 2010 έως και τον Απρίλιο του 2014 μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν τα ανήλικα παιδιά, τα οποία ήταν τότε 11 και 9 ετών αντίστοιχα!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε τον Απρίλιο του 2011 ο 57χρονος πατέρας των παιδιών και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία προσδιορίστηκε να γίνει στις 6 Ιουνίου 2016 στην Κω.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 69χρονο είναι αποπλάνηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, ενώ για την 39χρονη μητέρα η δίωξη που έχει ασκηθεί είναι απλή συνέργεια στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, ο 69χρονος φίλησε περισσότερες από μία φορά στο στόμα τον 11χρονο, ενώ τρεις φορές έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του και μία τέταρτη μέσα στην τραπεζαρία του σπιτιού του αφού του κρατούσε τα χέρια και τα πόδια, με εκφοβισμούς και απειλές εξανάγκασε τον 9χρονο αδελφό του να ασελγήσει σε βάρος του. Η δε μητέρα κατηγορείται πως κατά την διάρκεια του περιστατικού αυτού, προέτρεπε και ενθάρρυνε τον 69χρονο να συνεχίσει την πράξη του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.