«Η σύζυγός μου έχει 30 τόσα αγροτεμάχια κληρονομιάς που είναι στα δικαστήρια, δεν ξέρω τις περιοχές»

«Μέγα ψέμα των ημερών» χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης την αποκάλυψη ότι στη δήλωση του 2012 δεν είχε συμπεριλάβει 1.800.000 ευρώ και 37 ακίνητα.

Μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε πολύ αναλυτικά στο θέμα των ακινήτων, δεν έκανε ωστόσο ούτε μία αναφορά στο ποσό του 1.800.000 που δεν δηλώθηκε.

Για τα ακίνητα είπε ότι πρόκειται για «θεατρικό έργο» και επιτέθηκε στη ΝΔ που «οικειοποιήθηκε αυτό το ψέμα» αλλά και στους δημοσιογράφους που «δεν διασταυρώνουν στοιχεία και αναπαράγουν πληροφορίες όπως είναι».

Είπε ότι έχει 4 ακίνητα: 3 από κληρονομιά (ένα διαμέρισμα, ένα μαγαζί και ένα εξοχικό) και ένα διαμέρισμα στην Αθήνα. Συνέχισε λέγοντας ότι η σύζυγός του έχει «30 τόσα αγροτεμάχια κληρονομιάς που είναι στα δικαστήρια, δεν ξέρω τις περιοχές, πρέπει να είναι ορεινή Κορινθία και Αρκαδία. Αυτά τα αγροτεμάχια που είναι στα δικαστήρια έγιναν ακίνητα και έγιναν και σπίτια».

Ακολούθως δήλωσε ότι δεν τα δήλωσε το 2012 «γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε επειδή είναι στα δικαστήρια» και πρόσθεσε ότι ανήκει σε ευκατάστατη οικογένεια της ναυτιλίας, για την οποία και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έχει κάνει διαδοχικές δηλώσεις.

Ο κ. Σταθάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή έκανε ειδική αναφορά στα καυστικά tweets εις βάρος του, παραδεχόμενος ότι έχει ο ίδιος δει το πάρτι που έχει στηθεί στα social media μετά τις αποκαλύψεις.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.