«Στήριξη στον Πρόεδρο του ΡΟΔΑ»

Το Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου σε ένα αξιοπρεπέστατο συνδικαλιστικό στέλεχός, τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΡΟΔΑ κ. Κοντουδάκη Εμμ. .

Ίσως αναρωτιέστε, γιατί αναφερόμαστε στο γεγονός και την στήριξη μας στον συνάδελφο συνδικαλιστή μια εβδομάδα μετά.  Η απάντηση μας είναι ή εξής, περιμέναμε τουλάχιστον ότι ο κ. Δήμαρχος θα δήλωνε δημόσια ότι φέρθηκε λάθος. Δεν περιμέναμε να ζητήσει συγγνώμη, γιατί από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Η αλήθεια είναι όμως πως αναρωτιόμαστε αν το διαθέτει και αυτό, γιατί αν το διέθετε θα θυμόταν ότι στις Δημοτικές εκλογές που ήταν υποψήφιος είχε πέντε συνδικαλιστικά στελέχη στο  ψηφοδέλτιο του αλλά και ότι σχεδόν όλη η πλειοψηφία του ΕΚΡ βρισκόταν στο πλευρό του.

Τότε κ. Δήμαρχε εμείς οι συνδικαλιστές ήμασταν για εσάς αδέλφια και αγωνιστές που παλεύαμε για το καλό των εργαζομένων, τώρα που καθίσατε στην καρεκλά της εξουσίας δεν μας γνωρίζετε και μας συμπεριφέρεστε με ασέβεια. Τέλος, θα θέλαμε να σας πούμε ότι με έναν άνθρωπο όπως τον Πρόεδρο του ΡΟΔΑ που αγωνίζεται καθημερινά για το καλό των εργαζομένων θα έπρεπε να συζητάτε και να ενημερώνεστε για τα προβλήματα του κλάδου του και όχι να του επιτίθεστε και να του μιλάτε απρεπώς. Κ. Δήμαρχε μην αυτοκαταστρέφεστε, οι εργαζόμενοι στη Ρόδο είναι πολλοί και τέτοιες συμπεριφορές δεν τις ξεχνούν, θα σας βγάλουν εύκολα στο περιθώριο. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.