Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ KLEVIS HYSA, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ CAMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2015-2016 ΤΟΥ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 08/09-11/09.

ΤΟ CAMP AYTO ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ FC TWENTE) ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΚΥΡΙΟΣ HENNIE ARDESCH.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 12/09-19/09, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ SJAAK VAN DEN HELDER (FIRST TEAM SCOUT AT CELTIC FOOTBALL CLUB), ΑΠΟ ΤΟ CAMP ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ LAMBERT JAGER ΣΤΟ VITESSE TRAINING CENTER.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/09 ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ FC UTRECHT-VITESSE ARNHEM, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09 ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ AJAX, ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ AJAX KAI TO ΓΗΠΕΔΟ AMSTERDAM ARENA ΤΟΥ AJAX.
ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/09 ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ NIJMEGEN-HERENVEIN ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ DE GOFFERT ΤΟΥ NIJMEGEN.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ KLEVIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.