Στην Κάρπαθο βρίσκεται ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, εκπροσωπώντας στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τον θάνατο του ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, και τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που συνδιοργανώνουν η Πολεμική Αεροπορία, ο Δήμος Καρπάθου και ο Δήμος Χανίων, παρέστη και κατέθεσε στεφάνι στην Κάρπαθο, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΗΛΙΑΚΕΙΑ

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου, προέδρευσε νωρίτερα το πρωί, σε συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Καρπάθου, που πραγματοποιήθηκε, υπό το συντονισμό του νέου προέδρου Μανόλη Κυριακάκη και με την παρουσία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Καρπάθου. Στη συνεδρίαση παρέστη και ο πολιτευτής της ΝΔ Δωδεκανήσου Στέφανος Δράκος.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ 14

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και οι Τομεάρχες Φορολογικής Πολιτικής Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσσυρόπουλος, Τουρισμού Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και Ναυτιλίας Βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, θα πραγματοποιήσουν ακολούθως επίσκεψη στη Ρόδο και συγκεκριμένα, στις 30/5/2016 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων των νησιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και οι Θεματικοί Τομεάρχες, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση. 

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.