Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στις 16 Αυγούστου με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Παναγιώτη Μάργαρη στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΜΗΣ. Ο συναυλιακός χώρος στην πλατεία του Γιαλού ήταν κατάμεστος. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, μια τραγουδίστρια με εξαιρετική φωνή και καλλιτεχνικές δυνατότητες τραγούδησε επιτυχίες της μαγεύοντας το κοινό. Μαζί της στην κιθάρα ο Παναγιώτης Μάργαρης, από τους πιο διάσημους κιθαρίστες στην Ελλάδα, έπαιξε δείχνοντας πάθος και αγάπη για τη μουσική.

Το ρεπερτόριο περιελάμβανε τα εξής κομμάτια: I can’t help falling in love,  Δεν είναι αργά, Πάει έφυγε το τραίνο, Τσάι γιασεμιού  Derniere dance, Gnossiennes, Μεσοπέλαγα, Δες καθαρά, Fragile, Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, Cinema paradiso, Requiem for a dream, Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, Πέντε βήματα, Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, Πέντε βήματα, Por una cabeza, Πόσο λυπάμαι, Περιπλανώμενο, Στο ‘πα και στο ξαναλέω, Τα λόγια και τα χρόνια, Μοίρα μου έγινες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την εκδήλωση και συγκεκριμένα την Dοdecanisos Seaways, το ξενοδοχείο Rodos Palace, την Μπρίτα Μπόρουμ και την Γιούτε Λόεχρ για την παραχώρηση της βίλας τους, καθώς επίσης και τον κ. Γιάννη Αραπάκη. Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Garden και το Οδύσσεια Apartments και τέλος ευχαριστούμε το εστιατόριο Μύθος για τη δωρεάν παραχώρηση γεύματος στους καλλιτέχνες.

Επόμενη εκδήλωση είναι την Τρίτη 18 Αυγούστου με μια δυναμική εμφάνιση των Otherview στην κεντρική πλατεία του Γιαλού. Το τριμελές γκρουπ είναι γνωστό για τις pop επιτυχίες του, καθώς και τις συνεργασίες του με καθιερωμένα ονόματα της ελληνικής σκηνής.. Ανάμεσα τους ο Βασίλης Κουμεντάκος ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύμη. Η συναυλία των Otherview αναμένεται να δώσει παλμό και να ανεβάσει τη διάθεση στο νησί.

Σας περιμένουμε όλους σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Σύμης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.