Να δοθούν κίνητρα και ανάπτυξη στον αγροτικό κόσμο – Η κυβέρνηση να μην τους θέσει σε διωγμό

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών στη Ρόδο ο Χ. Κόκκινος

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στο νησί της Ρόδου που έφτασαν με τα τρακτέρ στην Πλατεία Δημαρχείου, συμμετείχε σήμερα 20.1.2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Στη συνομιλία του με τους συγκεντρωμένους αγρότες εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους, λέγοντάς τους ότι οι κυβερνητικές προθέσεις -εφόσον μετατραπούν σε πράξη- θα οδηγήσουν σε αφανισμό τον αγροτικό κόσμο που αποτελεί παραδοσιακά τη ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας.

Η δυσβάσταχτη φορολογία που θα επιβληθεί, η έλλειψη κινήτρων για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, η απουσία νησιωτικών πολιτικών που επιβαρύνει το κόστος μεταφοράς λιπασμάτων και πρώτων υλών για τους αγρότες στα νησιά μας, ο συγκεντρωτισμός που επιδεικνύει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την καθυστέρηση εφαρμογής και αξιοποίησης του νέου Ε.Σ.Π.Α. (2014 – 2020) αποτελούν τροχοπέδη για τον αγροτικό κόσμο της χώρας μας. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει τις κραυγές αγωνίας και τις δίκαιες διαμαρτυρίες των αγροτών. Να δώσει κίνητρα και να μη θέσει σε διωγμό τους ανθρώπους της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου που κρατάνε επί χρόνια όρθια την Ελλάδα και δίνουν ζωή στην ελληνική ύπαιθρο.

Οι αγρότες είναι κομμάτι του λαού μας που έχει πληγεί έντονα από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια. Δεν αντέχουν άλλο.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.