«ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ»

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Θερινών Ιπποκρατείων 2015, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΠΕΛΛΗΣ» με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, σας προσκαλούν στην αναβίωση  του «Εθίμου του Κλήδονα», την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, στο θεατράκι στο Μαρμάρι  και ώρα 20:30.

ΚΩΣ ΚΛΗΔΟΝΑΣ

Είσοδος : Ελεύθερη

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

«ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ»

 

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Θερινών Ιπποκρατείων 2015, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος»  με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, σας προσκαλεί στην αναπαράσταση του παραδοσιακού εθίμου του «Αι Γιάννη του Κλείδονα» με Άνναμα Φανού  & Παραδοσιακών Χορών, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, στο Καμάρι Κεφάλου   και ώρα 20:30.

 

Είσοδος : Ελεύθερη

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

 

 

« AΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥ»

 

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Θερινών Ιπποκρατείων 2015, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού «ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ» και η «Λέσχη Φιλίας Ζηπαρίου», με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, σας προσκαλούν στην αναβίωση «του εθίμου του Φανού», το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, στο πάρκο Κ. Κιαπόκα, στο Ζηπάρι και ώρα 20:30.

Είσοδος : Ελεύθερη

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published.