Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ζωγράφος Μαρία Βαμβακούση επέλεξε να εγκαινιάσει την έκθεση της, με μία ακόμη εκ των πρωταγωνιστών της ελληνοκυπριακής σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια», Χριστιάνα Μούζουρα (Αγάπη- Ελισάβετ).

Δύο χρόνια νωρίτερα στην έκθεση βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Ανδρέας Γεωργίου (Αχιλλέας) και πέρσι ο δημοφιλής Κύπριος παραγωγός και ηθοποιός Κούλης Νικολάου (Ματθαίος). Στον εντυπωσιακό και διαχρονικό «ΜΥΛΟ» του Ζαχαρία Παππούλη γίνεται για άλλη μια χρονιά η έκθεση με την συμμετοχή πολλών μαθητών και πλήθος κόσμου. Πολλοί οι θαυμαστές της «Αγάπης και της Ελισάβετ»μικροί και μεγάλοι, που από νωρίς έφτασαν στην έκθεση για να την δουν από κοντά.

Όσο αφορά την νεαρή Κύπρια ηθοποιό φαίνεται πως ο διπλός ρόλος της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 της ταιριάζει «γάντι» αφού όχι μόνο εκείνη αλλά και όλοι οι συντελεστές της σειράς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά. Επίσης στην Κω μαζί με την Χριστιάνα βρίσκεται και ο σκηνοθέτης της σειράς Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε το θέμα εδώ

ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.