Παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Μάνου Κόνσολα, της υπ. Βουλευτού Μίκας Ιατρίδη, του πρ. Επάρχου Β. Ξυπολιτά, των Δημοτικών συμβούλων  Θ. Μουζουράκη και Σωτ. Μαραγκού, των περιφ. συμβούλων Φ. Νάκη και Δ. Χαματζόγλου, του Γ.Γ. του ΔΙΙΚ Ν. Στ. Μανούση και πολλών κομματικών στελεχών, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κως, η κομματική συνάντηση της Ν.Δ. με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Κώστα Τσιάρα. Χαιρετισμό απεύθυνε ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος.

Τη συνάντηση άνοιξε ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Κώστας Χόνδρος, ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ ως η επόμενη κυβέρνηση είναι κοντά στα τοπικά προβλήματα σε αντίθεση με μια κυβέρνηση που έδειξε στο νησί μας και συνολικά στα νησιά το χειρότερο πρόσωπο που θα μπορούσε να δείξει. Ο βουλευτής Μ. Κόνσολας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με τον κ. Τσιάρα για μια σειρά πρωτοβουλιών ώστε η Κως να ξαναρθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως είπε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της η Μίκα Ιατρίδη τόνισε ότι είναι πολύ συγκινητική η αγωνιστική παρουσία των κομματικών στελεχών σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η Κως για να αναστραφεί αυτή η πορεία με κυβέρνηση την ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη.

Ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τσιάρας σε μια πολύ σύντομη και περιεκτική πολιτική ανάλυση αναφέρθηκε στη σημερινή πολύ χειρότερη πραγματικότητα από αυτή που ζήσαμε δύο χρόνια πριν αναφερόμενος σε μια σειρά λάθος αποφάσεων και ερασιτεχνικών χειρισμών της σημερινής κυβέρνησης από τη διαπραγμάτευση μέχρι το μεταναστευτικό και τον αναπτυξιακό νόμο. Σχολίασε επίσης δηκτικά την εμφάνιση του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του σε μια πολύ επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο ως «περιοδεύον θίασος», που σχολιάστηκε σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το θέμα εδώ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΣ 2 ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΣ 3 ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.