Στην Πάτμο το 3ο Basketball Camp

3ο BASKETBALL CAMP ΠΑΤΜΟΥ

Με  επιτυχία αλλά και μεγάλη συμμετοχή (60 παιδιών και εφήβων) διεξήχθη το 3Ο basketball camp με τις οδηγίες του Προπονητή Απόστολου Κόντου υπό την  αιγίδα του Δήμου Πάτμου. Κατά την τριήμερη διάρκεια του ο Απόστολος Κόντος μύησε μικρούς αλλά και εφήβους στα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος και στο τέλος της τρίτης ημέρας απενεμήθησαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους για τη συμμετοχή.

Ο κ. Απόστολος Κόντος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πάτμου για την φιλοξενία αλλά και την αναβάθμιση των υποδομών που φιλοξενεί το τριήμερο camp και επεσήμανε την προσπάθεια των προπονητών κ. Ειρήνης Καμπόσου, Μαρίας Μαραβέλια, Αλέξη Πουσουλίδη και Στέλιου Βλάχου.

Ο Δήμαρχος στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τον κ. Απόστολo Κόντο και την Ένωση Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τη θεσμοθέτηση του camp στο καλαντάρι της Ένωσης καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο τουρνουά και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για τη δημιουργία και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προσπάθεια που γίνεται για την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.