Στην Παιδιατρική Κλινική η Τοπική Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη της Τοπικής Ν.Δ. στην παιδιατρική κλινική για πασχαλινές ευχές

Η  τοπική οργάνωση Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας να εκφράσει την ευαισθησία της προς τα νοσηλευόμενα παιδιά που τυγχάνει να περνούν τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα στο νοσοκομείο, επισκέφτηκε  σήμερα Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 την παιδιατρική κλινική.

Μας υποδέχθηκαν στην παιδιατρική κλινική με ιδιαίτερη θέρμη η συντονίστρια διευθύντρια  Ντίνα Παχύλη- Μαχαιρίδη και το λοιπό Ιατρικό – Νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα ζητήματα της παιδιατρικής περίθαλψης της περιοχής μας. Πέρα από το μεγάλο όγκο περιστατικών που περιθάλπουν και θεραπεύουν σε συνθήκες υποστελέχωσης και σοβαρής υποχρηματοδότησης του συστήματος υγείας,  επιτελούν και μεγάλο κοινωνικό  έργο αθόρυβα με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και δηλώσαμε τις προθέσεις μας, για μελλοντική συνεργασία σε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Σε μια προσπάθεια να απαλύνουμε, όσο το δυνατόν, τον πόνο των νοσηλευόμενων παιδιών, τους προσφέραμε μια λαμπάδα και ένα σοκολατένιο αυγό για να ευχηθούμε περαστικά στην περιπέτεια της υγείας τους, ταχεία ανάρρωση και Καλή Ανάσταση.

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με ακεραιότητα τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μάς έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ.

Παραδειγματιζόμαστε από την ατελείωτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Στην επίσκεψη παρευρέθησαν τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου Βασίλης Κουγιός, Μανώλης Καμπούρης, Κατερίνα Κώστα-Διακίδη, Κατερίνα Κούρου, Γιάννης  Αρχοντούλης, Κώστας Γλεντής και η Μαρία Κούρτη.

Καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.