Αυτή την Τετάρτη, το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» υποδεχεται τον «ΠΙΝΟΚΙΟ» του ΚΑΡΛΟ ΚΟΛΟΝΤΙ, σε διασκευή-σκηνοθεσία, Δημήτρη Αδάμη, τη φετινή επιτυχημένη παραγωγή από τις Μαγικές Σβούρες. Η προπώληση συνεχίζεται για περιορισμένο αριθμό εισιτηριών στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» (Θεμ. Σοφούλη), στο δισκοπωλείο Blacksheep (100 Μαγαζιά) και στο Playcafe (Ίωνος Δραγούμη 21), στην τιμή των 8 ευρώ (αντί για 10).

ΠΙΝΟΚΙΟΟ μαστρο-Τζεπέτο, λοιπόν, από ένα κούτσουρο φτιάχνει έναν ξύλινο κούκλο που κλαίει και γελάει σαν παιδί. Ο Πινόκιο κατεργάρης και ανυπάκουος το σκάει και βρίσκεται στο δρόμο που είναι γεμάτος πειρασμούς, κι εκεί με όρεξη θα μάθει τη ζωή και θα χαρεί την ελευθερία του, θα περάσει σταυροδρόμια κι ανηφόρες.

Κι όλα αυτά έχοντας στο πλάι του τη φωνή της λογικής και της συνείδησης, ένα Γρύλλο. Κάθε του βήμα και ένα μάθημα ζωής. Το πάθημα θ’ αργήσει να γίνει, αλλά τελικά γίνεται, μάθημα. Θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες, ώσπου στο τέλος με τη βοήθεια της Γαλάζιας Νεράιδας θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και θα μεταμορφωθεί σε αληθινό αγόρι, έτοιμο να περάσει στον κόσμο της ενήλικης ζωής.

Η παράσταση σας περιμένει να σας διασκεδάσει αλλά και να σας συγκινήσει, να σας χαρίσει άφθονο γέλιο αλλά και μοναδικές στιγμές τρυφερής παιδικής αθωότητας. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης προέρχονται όλα από τη μεγάλη Ιταλική Σχολή και τα παιδιά θα «ταξιδέψουν» με μελωδίες όλων των μεγάλων Ιταλών Μουσουργών (Verdi, Paganini, Bellini, Puccini) αλλά και παραδοσιακά τραγούδια από τη Νάπολη μέχρι και την Κάτω Ιταλία .

Η πιο γοητευτική, κλασική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του πιο διάσημου, μικρού και ανυπάκουου ψεύτη με την υπέροχη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό, έγινε μια μοναδική σύγχρονη παράσταση από τις μαγικές σβούρες και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αδάμη, όπου τα παιδιά βλέπουν μια συμβολική και χιουμοριστική αναπαράσταση του κόσμου.

Τιμή Προπώλησης: 8 ευρώ
Η προπώληση θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» (Θεμ. Σοφούλη), στο δισκοπωλείο Blacksheep (100 Μαγαζιά) και στο Playcafe (Ίωνος Δραγούμη 21).
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένη είσοδος (άνεργοι με επίδειξη κάρτας – ΜΟΝΟ για τον κάτοχο): 6 ευρώ

Διάρκεια: 90΄ (χωρίς διάλλειμα)
Πληροφορίες στο τηλ. 210-9853609 , 6948 744 988
www.magikessvoures.gr
fb : magikes svoures / ΠΙΝΟΚΙΟ
fb : https://www.facebook.com/events/1185720411448706/

Leave a Reply

Your email address will not be published.