Θέμα: «2η θέση κατέκτησε το 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας!» 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΠΑΘΟΣΚατόπιν σχετικής ενημέρωσης   από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων  και από το 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου, σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα  του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Αφίσας και το 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου κατέκτησε την 2η θέση!

Ο  εν λόγω διαγωνισμός  απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες  όλων των σχολικών μονάδων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  της χώρας μας και είχε ως σκοπό να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά  και να δείξουν ενδιαφέρον  για θέματα  ισότητας  αφού το θέμα ήταν «Χτίζουμε την ισότητα των Φύλων δημιουργώντας  ενάντια  στα στερεότυπα»

Το 1ο ΕΠΑΛ  Καρπάθου δήλωσε συμμετοχή σε αυτόν τον διαγωνισμό  και  μία τετραμελής  ομάδα μαθητών της Α Τάξης μετά από σχετική ενημέρωση και εκπαιδευτικές  δραστηριότητες  δημιούργησε μία πρωτότυπη  αφίσα, στην οποία αποτυπώνεται η δική τους οπτική  για το παραπάνω θέμα. Το σύνολο των έργων των μαθητών  εκτέθηκαν  στο Ινστιτούτο Θερβάντες  στην Αθήνα από 28-30/03.

Ο Δήμος Καρπάθου εκφράζει τα συγχαρητήριά  του στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου, στους συμμετέχοντες μαθητές και συνεργαζόμενους καθηγητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.