ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 52ΧΡΟΝΟΣ 1Στη δημοσιότητα δίδονται, σε εφαρμογή μίας εκ των αρκετά σπανίων περιπτώσεων και κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου κατοίκου της Ρόδου, ο οποίος φέρεται να «φτιαχνόταν» με ανήλικα παιδιά.

Ο 52χρονος, που συνελήφθη στις 08.06.2016 στη Ρόδο, κατηγορείται για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Κατηγορίες που αφορούν σε αδικήματα κακουργηματικού βαθμού.

Πρόκειται για τον ΜΥΤΑΡΑ Γεώργιο του Κωνσταντίνου, γεννηθέντα την 10.07.1964 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση – σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας – χρονικής διάρκειας μέχρι την 14.07.2016, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι, διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο 52χρονος κάτοικος Ρόδου;

Kατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Black Monday.gr, το απόγευμα της 8ης Ιουνίου 2016, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, προχώρησαν στη σύλληψη 52χρονου Ροδίτη, αφού του έστησαν … ενέδρα (!) Ο 52χρονος σύζυγος και πατέρας, κατηγορείται για τη διάπραξη των αδικημάτων της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της αποπλάνησης παιδιών και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος (!)

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 52ΧΡΟΝΟΣΟ 52χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε συλληφθεί ακόμη τρεις φορές, το 2000, το 2004 και το 2009, κατοικεί στην πόλη της Ρόδου, έχει δική του οικογένεια και είναι συνταξιούχος. Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται να σύχναζε τον τελευταίο καιρό έξω από δύο συγκεκριμένες σχολικές μονάδες της Ρόδου, την Καπνοβιομηχανία και το Βενετόκλειο. Έφτανε με το αυτοκίνητό του έξω από τα δύο σχολεία, έβλεπε μαθήτριες που ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις του και άρχιζε να αυνανίζεται (!) Οι αρμόδιοι, παρότι δεν είχαν αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε, άρχισαν να προβληματίζονται από την παρουσία του συγκεκριμένου οχήματος έξω από τις σχολικές μονάδες, με αποτέλεσμα να υποβάλλουν καταγγελία ενώπιον των αρμοδίων αστυνομικών Αρχών.

Κατόπιν διερεύνησης της καταγγελίας, οι αστυνομικοί έθεσαν το χώρο υπό διακριτική παρακολούθηση. Ο κατηγορούμενος προσέγγισε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το σχολείο και προέβη εντός αυτού σε ασελγείς – ακόλαστες και προσβλητικές πράξεις, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες. Οι αστυνομικοί, τον έπιασαν στα πράσα (!)

Αφού ο 52χρονος, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατόπιν περαιτέρω έρευνας των αστυνομικών, προέκυψε ότι από το Σεπτέμβριο του 2015 έως και σήμερα, ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στην κατοικία του, είτε σε υπαίθριους χώρους, ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών, προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, είχε προσεγγίσει δύο κορίτσια, γεννηθέντα τα έτη 2000 και 2001, αδελφές, παιδιά φιλικού του περιβάλλοντος, και τους πρόσφερε χρήματα ή δώρα, ώστε να τις μεταφέρει με το όχημά του στο σπίτι του ή σε υπαίθριους χώρους, να τα βλέπει, να τα χαϊδεύει και να αυτοϊκανοποιείται (!)

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατηγορουμένου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών και 54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης.

Το ρεπορτάζ, που είχε γράφει η Black Monday.gr, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.