Με έντονο ρυθμό το ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο συνεχίζει τον αγώνα ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος έχουν δραστηριοποιηθεί και δίνουν την μάχη ενωμένοι για τη διάδοση των αρχών και των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ ώστε να υπάρξει μια σωστή ενημέρωση για την σημασία των εκλογών και τον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί δύο σημαντικές πολιτικές εκδηλώσεις στη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα. Συγκεκριμένα :

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του » Ακταίον » θα πραγματοποιηθεί ομιλία των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές Βάϊος Καλοπήτας, Θεοδόσης Μπακαρής, Νικόλαος Κανταρζής, Ιωάννης Χαροκόπος, Κατίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή και Δήμητρα Αντωνίου, ενώ βασικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μμ στο θερινό κινηματογράφο «Ρόδον» θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της οποίας θα μιλήσει προς το ροδιακό λαό η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Καλούνται όλα τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να παρευρεθούν στις δύο εκδηλώσεις για να διατρανωθεί η ενότητα στην πορεία προς τις κάλπες στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

 

Για τη νομαρχιακή επιτροπή

Τιμόθεος Παρασκευάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.