Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, της Νέας Αμερικανικής, Τουριστικής τηλεοπτικής σειράς με τίτλο “Mediterranean Blue” από τη Ρόδο. Ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός George Stamou, υπογράφει ακόμη μια παραγωγή με θέμα τα νησιά του Αιγαίου.

ΥΑΝΝΑ 2Οι ομορφιές των νήσων Ροδου-Χάλκης-Νισύρου-Κω-Καλύμνου και Πάτμου, θα παρουσιαστούν, με μοναδικό τρόπο από τη θάλασσα, προσεγγίζοντας κάθε λιμάνι με ένα πανέμορφο ιστιοπλοϊκό. Οι μοναδικές γεύσεις, τα σημεία αναφοράς όπως και τα Τουριστικά καταλύματα, θα έχουν την τιμητική τους παρουσιάζοντας στους τηλεθεατές το πραγματικό φιλόξενο Αιγαίο.

Παρουσιάστρια της σειράς είναι η ελληνοαμερικανίδα Yanna Darilis. Η Yanna είναι μόνιμη κάτοικος Νεας Υόρκης και εχει αναλάβει στο παρελθόν αρκετά τηλεοπτικά project σε Αμερικανικά, ελληνικά και ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.

κάστρο Υπποτών

ΥΑΝΝΑΗ προβολή του Mediterranean Blue θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στο δημόσιο κανάλι της Αμερικής PBS, στο Create Tv καθώς και ενα μερος του θα μεταδωθεί στον Καναδά.

Η συνεισφορά του Γιώργου Στάμου στην προβολή κάθε ελληνικού Τουριστικού προορισμού στην Αμερική, είναι απο τα αναμφισβήτητα στοιχεία του, με παραγωγές όπως το “Ελλήνων Γεύσεις”, “Στους δρόμους της Γεύσης” και φυσικά το βραβευμένο “Cooking Odyssey”.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής του Αιγαίου σε δύο μεγάλες Τουριστικές αγορές οπως αυτη της Αμερικής και του Καναδά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.