Στο ξενοδοχείο «Rodos Palace», βρίσκεται ήδη ο Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. 

Ο κ. Αυγενάκης, συναντάται από τις 19.00, με μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, της ΝΟΣ και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Οι επαφές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Νωρίτερα ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο. 

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1972. Σπούδασε Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Μάρτιο του 2004 πολιτεύεται για πρώτη φορά στο νομό Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία. Στις εθνικές εκλογές το Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται 2ος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου, ενώ στις εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2009 έρχεται 1ος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηρακλείου. Το 2007 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Πολιτικά Θέματα (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα).

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις 13 Ιανουαρίου 2016, τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με βασικό στόχο την ανασύνταξη του κόμματος και ορίζεται σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ παραχωρεί συνέντευξη σε δημοσιογράφους της Ρόδου

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ παραχωρεί συνέντευξη σε δημοσιογράφους της Ρόδου

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 2 ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.