Ανοιχτά της Ρόδου, στην κόλπο της Ιξιάς, άραξε σήμερα η υπερπολυτελή θαλαμηγός «Radiant» που ανήκει στο σεΐχη του Ντουμπάι Adbullah Al Futtaim. Η Ρόδος, ήταν ο επόμενος σταθμός μετά τη Μύκονο για τον σεΐχη που έχει επισκεφθεί ξανά τη Ρόδο πριν από μερικά χρόνια. 

Η "Radiant" ανοιχτά της Ρόδου

Η «Radiant» ανοιχτά της Ρόδου

ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ 3Η θαλαμηγός έχει μήκος 110 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2007. Καταλαμβάνει την 23η θέση στις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου, διαθέτει 8 καμπίνες και φιλοξενεί πάνω από 45 άτομα πλήρωμα. Ο ιδιοκτήτης της, είναι ο Adbullah Al Futtaim, δισεκατομμυριούχος Άραβας από το Ντουμπάι, ιδιοκτήτης της Αl-futtaim, της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία έρευνας και τεχνολογίας με περισσότερα από 150 υποκαταστήματα. Εκπροσωπεί στα Αραβικά Εμιράτα, εταιρίες όπως Marks & Spencer, IKEA, ACE,ToysRUs, Ladybird, Danier, Intersport and Judith Leiber.

Ο σεΐχης του Ντουμπάι Adbullah Al Futtaim, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού «Forbes» διαθέτει περιουσία που ανέρχεται σε 1,6 δις US δολάρια. 

Τα στοιχεία της «RADIANT»:
Σημαία: Cayman Is (KY)
AIS Τύπος: Pleasure Craft
Ολική Χωρητικότητα GRT: 5027
Χωρητικότητα (DWT): 622 t
Μήκος × Πλάτος: 110m × 19m
Έτος κατασκευής: 2007
Πηγή: Black Monday.gr 
ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.