Στη Ρόδο ο Ευ. Μεϊμαράκης – Είπε «όχι» στα hotspots και έστειλε μήνυμα κατά της τρομοκρατίας

«Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι χτυπά συνολικά τη Δημοκρατική Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη δεν τρομοκρατείται, η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η Δημοκρατία θα κερδίσει. Με ψυχραιμία και με σύνεση θα αντιμετωπίσουμε και αυτά τα ζητήματα, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, ενώ απάντησε και στο θέμα που αφορά στους μετανάστες και στη δημιουργία hotspots στα νησιά

«Το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας, θα το συζητήσουμε ξανά. Έχει συζητηθεί και στη Βουλή και έχουμε εκφράσει τον προβληματισμό για τα όπως τα ονόμασαν και τα αποδέχθηκαν «hotspots» στην Ελλάδα. Αυτά με συνεννόηση θα πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και θα πρέπει να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τις υποδομές που έχουμε εδώ και να μη γίνεται επιλεκτική διαχείριση στην κατανομή των χρημάτων, διότι όλα τα νησιά έχουν την ίδια ανάγκη», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι στέλνει την αγάπη του στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ και υπ. πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έφτασε σήμερα στις 10 το πρωί στο νησί της Ρόδου και παρέστη στον εορτασμό του Πολιούχου της Ρόδου Κωνσταντίνου Υδραίου. Στις 18.30 μιλάει στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Πηγή: www.blackmonday.gr

SAM_8014 SAM_8028 SAM_8026 SAM_8025 SAM_8022 SAM_8005

Leave a Reply

Your email address will not be published.