ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ«Το σημάδι», το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου, παρουσιάζεται στη Ρόδο, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.00 στο καφέ ΩΒΕΡΝΗ, που βρίσκεται στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Το βιβλιοπωλείο «ΚΑΡΑΒΑΚΙ» και οι Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Σακελλαρόπουλου, την οποία θα συντονίσει η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου. Για τη συγκλονιστική ιστορία, η οποία περιγράφεται στο βιβλίο «Το σημάδι», θα μιλήσει η εκδότρια του Black Monday.gr και δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι Πάνος Ρουμελιώτης και Μαρία Χαραλάμπους.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΑΔΙ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΡΟΔΟΣΟ γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, θα συνομιλήσει με το κοινό, ενώ θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου του.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος ασκεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα εδώ και 36 συναπτά έτη, ενώ έχει κάνει τρεις φορές το γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά του θέματα.

«Σαν βγω απ’ αυτή τη Φυλακή
Κανείς δεν θα με περιμένει.
Οι δρόμοι θα’ναι αδειανοί
Κι η Πολιτεία μου πιο ξένη…»

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΑΔΙ ΒΙΒΛΙΟ ΡΟΔΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣΤο σημάδι είναι το 12ο βιβλίο του συγγραφέα και δημοσιογράφου, με «πρωταγωνιστή» τον Στέφανο Δημητρίου, φοιτητή ιατρικής, που μέσα σε ένα λεπτό, κατέστρεψε ολόκληρη τη ζωή του. Το πάθος του για Ελβίρα, μια ψευδαίσθηση που τον τύλιξε ασφυκτικά και τον οδήγησε σε μια αποτρόπαια πράξη που θα πλήρωνε ακριβά. Ένοχος για έναν φόνο και μια απόπειρα, άρχισε να περιδιαβαίνει τις φυλακές της χώρας. Μια σπαρακτική ανθρώπινη ιστορία με συγκλονιστική εξέλιξη που καθηλώνει και συγκινεί.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.