Στη Ρόδο Παντελίδης, Ρέμος και η σέξι της ΝΔ!

NN1_9676Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Αντώνης Ρέμος, Παντελής Παντελίδης, Χάρης Σιανίδης και η Έλλη Παπαγγελή;

Όπως αποκαλύπτεται στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Black Monday.gr, συναντήθηκαν όλοι μαζί χθες το βράδυ στη Ρόδο. Μαζί τους η Στέλλα Καλαεντζή και ο Γιώργος Τσιάμης.

NN1_9667Ο Παντελής Παντελίδης, εμφανίστηκε στο Paradiso Beach Club, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, παιδί χαμηλών τόνων που δεν έχει ξεχάσει – απ’ ότι φαίνεται – από που ξεκίνησε, χαμογελαστός, προσιτός και ευγενικός, κράτησε μουσική συντροφιά τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Παντελής Παντελίδης, όπως είναι ήδη γνωστό, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου του 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί και να γίνει τραγουδιστής. Έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα και να συνθέτει μελωδίες.

Στη Ρόδο και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος πήγε να δει τον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο και θα εμφανίζονται μαζί τον χειμώνα. Η Έλλη Παπαγγελή, στέλεχος της ΝΔ, βρέθηκε και αυτή στη Ρόδο, την οποία και φέρεται να επισκέπτεται συχνά. Γνωστή ως η σέξι της ΝΔ, ή η μοντέλα(!)

Φωτορεπορτάζ Nicolas Nanev.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.