Ο κύκλος του Δέκα…ένα έργο του Σάββα Καρατζιά

Χορηγός επικοινωνίας Black Monday.gr

Ένα έργο με μελέτη χρόνων… Μια μουσική σύνθεση μέσα από ήχους της ίδιας της ζωής… τα όργανα μιλούν με την καρδιά… μια ιστορία αγάπης, για την ίδια τη ζωή.. Ο άνθρωπός που αρνείται να πεθάνει…να πεθάνει ότι όμορφο έχει μέσα του, γύρω του, Κοντά του!!!

O Σάββας Καρατζιάς, είχε την έμπνευση να δημιουργήσει και η Εμμανουέλα Αραμπατζή την έμπνευση να το υλοποιήσει…μέσα σε ένα «βράδυ» που η ιδέα έγινε πράξη!! Με μια ομάδα που δίνει ψυχή στην κίνηση και δύναμη στο λόγο… Που η μουσική γίνεται χορός… Ο χορός που γίνεται εικόνα.

Η ζωή και ο Θάνατος στην ίδια σκηνή. Το πάθος, η πίστη και η θέληση έκαναν τον Κύκλο του Δέκα πραγματικότητα.Ένα έργο που όλοι θέλουν να δουν!!

Μετά την επιτυχία τους που σημειώθηκε στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο Κύκλος του 10 επί σκηνής στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου Μελίνα Μερκούρη Ρόδος, με 8 ηθοποιούς – χορευτές και 12 μουσικούς  που δίνουν ψυχή και σώμα, ως άλλοι Σίσυφοι σε ένα διαρκή αγώνα δύναμης και ελπίδας.

Ο κύκλος του δέκα στη Ρόδο εκεί όπου γεννήθηκε!!
Στις 8/7/2016 στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. 

Ώρα: 21:30

Ο κύκλος του Δέκα με: Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Βλαγκούλη, Φανή Παρλή, Ραφαέλα Πετράι, Ρούλα Μανιάτη, Θεόδωρος Σουρμελή, Μάριος Κωνσταντινίδης

Την μουσική διεύθυνση έχει ο διεθνής φήμης Παναγιώτης Γώγος

Οι μουσικοί  είναι μέλη του Ωδείου Κορέλλι.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.