Αγαπητοί συνάδελφοι,

ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΟΙΑισθάνομαι ευτυχής για την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΟ, να οργανώσει το 35ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Ρόδο, που θα υλοποιηθεί με την άριστη συνεργασία και συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού   Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές περιβάλλον του  συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Rodos Palace, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2015.

   Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, καθώς το Συνέδριο θα προσφέρει πολύπλευρη γνώση στον καθένα μας σε πολλά σημαντικά πεδία της καθημερινής μας πράξης. Το συνέδριο έχει ως κεντρικό θέμα «Στοχεύοντας στην Οδοντιατρική Αριστεία» και η συμμετοχή των δύο Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας μας προεξοφλεί  την επιτυχία του, στο επιστημονικό επίπεδο.

   Η Οργανωτική Επιτροπή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια , ώστε η παραμονή σας στη Ρόδο να είναι από κάθε πλευρά παραγωγική και ευχάριστη.

  Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΟ κ. Κατσίκη καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΟΣΔ και υποσχόμαστε για μία υποδειγματική συνεργασία και συνδιοργάνωση. Ευχαριστούμε, επίσης ,το σύνολο των καθηγητών των Οδοντιατρικών Σχολών, για την πρόθεση τους  να στηρίξουν επιστημονικά το συνέδριο. Επιπρόσθετα  ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή του 35ου ΠΟΣ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της, καθηγητή κ. Ιωάννη Ιατρού, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, ώστε το συνέδριο να είναι επιτυχές.

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΩΝΣας περιμένουμε να απολαύσετε συμπυκνωμένη χρήσιμη οδοντιατρική γνώση καθώς και τη  φυσική ομορφιά του υπέροχου νησιού μας, με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον του, τις σμαραγδένιες ακρογιαλιές του και την περίφημη Μεσαιωνική Πόλη.

     Ο Οκτώβρης είναι ακόμα μήνας διακοπών για τη Ρόδο. Η οργανωτική επιτροπή έχει μεριμνήσει για μια ξεχωριστή παραμονή σας στο νησί με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, εκδρομές και δραστηριότητες. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω του site του συνεδρίου 35pos.eoo.gr.

Προγραμματίστε από τώρα το ταξίδι σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές προεγγραφής !

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επισκεφτείτε το νησί του Ήλιου!

Καλή αντάμωση στη Ρόδο!!!!

Με θερμούς,  φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Νίκος Διακογεωργίου

  Πρόεδρος

Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου ΠΟΣ στην προσπάθεια επίτευξης των χαμηλότερων δυνατών τιμών για τους συνέδρους ήλθε σε απευθείας επαφή με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Rodos Palace και καθόρισε τις χαμηλότερες τιμές που μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς τη μεσολάβηση γραφείων, πρακτόρων, κ.ο.κ.

Οι ειδικές τιμές που θα ισχύσουν για την διαμονή των συμμετασχόντων στο Συνέδριο είναι:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ

Θέα Κήπος

Θέα Θάλασσα

Θέα Κήπος

Θέα Θάλασσα

Δίκλινο για χρήση μονόκλινου

70

80

90

100

Δίκλινο

80

90

100

110

 

 

ΣΟΥΙΤΕΣ ΚΗΠΟΥ: Δίκλινη 110€, Τρίκλινη 120€ και Τετράκλινη 130€ (Επιπλέον άτομο 10€).

Στις τιμές των δωματίων περιλαμβάνεται «αμερικάνικο» πρωινό καθώς και όλοι οι φόροι.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στα:

Τηλέφωνα 2241021511 & 2241097222

Fax: 2241021511

Email: reservations@rodos-palace.gr

υπ‘ όψιν κα. Έλενας Χριστοφορίδου ή κα. Διαλεκτής Φιλίππου

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Οι κρατήσεις των δωματίων θα γίνονται απευθείας από τους συνέδρους. Το ξενοδοχείο δεσμεύετε να κρατήσει τα δωμάτια που έχουν προσφερθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015. Από την 1η Ιουλίου 2015 θα προσφέρει δωμάτια ανάλογα με την διαθεσιμότητα του Ξενοδοχείου αλλά πάντα με τις ίδιες συμφωνηθείσες τιμές. Για κάθε δωμάτιο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρώνουν μία νύχτα προκαταβολή.

Τα δωμάτια διαμονής θα παραχωρούνται από το ξενοδοχείο στους συμμετέχοντες από την 14:00. τις ημέρες αφίξεων και οι αναχωρήσεις των συμμετεχόντων από τα δωμάτια διαμονής θα γίνονται το αργότερο ως τις 12:00. της ημέρας αναχώρησης. Όταν η αναχώρηση γίνει μεταξύ 12:00 και 18:00, υπάρχει χρέωση 35 Ευρώ ανά δωμάτιο ανεξάρτητα τύπου δωματίου.

Αν η αναχώρηση γίνει μετά τις 18:00, χρεώνεται ακέραιη επιπλέον διανυκτέρευση. Σημειώσατε ότι late checkout μπορεί να γίνει μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων την ημέρα της αναχώρησης.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Για ακυρώσεις δωματίων μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2015 η μη παρουσία του πελάτη (non show) θα χρεώνεται 1 διανυκτέρευση ως ακυρωτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.