Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος της Λάρδου πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή των στελεχών της Αυτοδιοίκησης του νησιού της Ρόδου. Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξέταση των δράσεων και η επικαιροποίηση των σχεδιασμών για την αντιπυρική περίοδο.

Πραγματοποιήθηκε στις 23.6.16 με πρωτοβουλία του προέδρου του Δ.Δ. Λάρδου κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και συμμετείχαν οι πρόεδροι των γειτονικών Δ.Δ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου – υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Αγαπητός Παλλάς και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Γιαννικουρής.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πραγματοποιούνται και στη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων που εμπλέκονται στην αντιπυρική προστασία (Πυροσβεστική Υπηρεσία, στρατός, αστυνομία, Δασική Υπηρεσία κ.λπ.). Ζήτησε από τα αυτοδιοικητικά στελέχη να επιδείξουν συνεχή κινητικότητα και επαγρύπνηση ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της κακής δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας και την παρουσία περιορισμένων μέσων. Επίσης ζήτησε στις επαφές με τους πολίτες να τους εφιστούν την προσοχή για τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών.

Εντός των προσεχών ημερών προγραμματίζονται αντίστοιχες συναντήσεις εργασίας και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου, αλλά και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.