Στη Σύμη ο εκατομμυριούχος Ernesto Bertarelli, με το 97 μέτρων Vava II

Ernesto-Kirsty-BertarelliΣτην ακριτική Σύμη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, βρίσκεται η 97  μέτρων θαλαμηγός του Ernesto Bertarelli, την οποία ανάθεσε να κατασκευαστεί για λογαριασμό της συζύγου του, πρώην Μις Ηνωμένο Βασίλειο Kirsty Roper. Η ίδια, μαζί με τα τρία  παιδιά τους, παρέμεινε χθες, Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, στην παραλία Νανού της Σύμης, μία παραλία που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από ψηλούς λόγους, με διάφανα νερά.  Η πρώην Μις Ηνωμένο Βασίλειο, κατέβηκε και στο νησί για ψώνια (!)

Η θαλαμηγός «Vava II», 97 μέτρων, ανατέθηκε να κατασκευαστεί από τον επιχειρηματία Ernesto Bertarelli, για λογαριασμό της συζύγου του, το 2009. Η «Vava II», που κατέπλευσε στο λιμάνι της Σύμης, τροφοδοτείται από τέσσερις κινητήρες. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς, η οποία παραγγέλθηκε από τον Ιταλό επιχειρηματία με Ελβετική καταγωγή, του οποίου η περιουσία το Νοέμβριο του 2012, υπολογιζόταν στα 14.800.000 δολάρια ΗΠΑ.

Το σούπερ γιοτ «Vava II», χτίστηκε από 200 τεχνίτες, σχεδιασμένο εξωτερικά από τους ειδικούς Hampshire Redman Whiteley Dixon και διακοσμημένο εσωτερικά από τον Remi Tessier. Μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα – επισκέπτες και 34 άτομα πλήρωμα.Φέρεται δε, να κοστίσει πάνω από 125.000.000 δολάρια ΗΠΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Σύμη:

VAVA II ΣΥΜΗ

VAVA II ΣΥΜΗ

VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ VAVA II ΣΥΜΗ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.