Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Φανών αποφάσισε, για λόγους κανονικής διεξαγωγής και απαρτίας των μελών της Γενικής Συνέλευσης, να μεταφέρει (από 16 Ιουλίου παραμονή της Αγ. Μαρίνας) την Γεν. Συνέλευση για το επόμενο Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:00 μμ. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου.

**************************************************************************************

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΩΝ
«Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 08:00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Οικονομικός απολογισμός
– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου.

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη που είναι ταμειακά εντάξει. Όσοι θέλουν να τακτοποιηθούν οικονομικά ή και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη μπορούν να το κάνουν προσερχόμενοι και την ημέρα της ψηφοφορίας, καταβάλλοντας συνδρομή 5 ευρώ και εγγραφή 5 ευρώ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο το επόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 08:00 μμ χωρίς άλλη πρόσκληση.

Για το Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γκουσιόπουλος Εμμανουήλ

Leave a Reply

Your email address will not be published.